Εισαγωγή  |  Εταιρεία  |  Πελάτες  |  Επικοινωνία                 
MHXANHMATA
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
ΝΕΑ


Εταιρεία

Εταιρία

Από τη δεκαετία του ’70 ο ιδρυτής της εταιρίας Χρήστος Καραστεφάνου επέστρεψε από τη Γερμανία και άρχισε να δραστηριοποιείται , αρχικά σαν προμηθευτής μηχανημάτων επεξεργασίας για τη βιομηχανία πλαστικών στην Ελλάδα και σαν προμηθευτής Α’ υλών στη συνέχεια.

Εκείνη την εποχή ο κλάδος λειτουργούσε με παλαιά μηχανήματα ξεπερασμένης τεχνολογίας ,αλλά είχε πολύ καλές προοπτικές. Η εταιρία συμβούλεψε σωστά τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες , ανάλογα με τις ανάγκες τους και τους προμήθευσε με τεχνολογικά προηγμένα ευρωπαικά, κυρίως γερμανικά , μηχανήματα καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα για πολλούς τομείς του κλάδου . Ανέλαβε τις αντιπροσωπείες για την Ελλάδα των γερμανικών οίκων LEMO (bagmaking machines), ALPINE (extrusion lines) , KAMPF (slitters-rewinders), AFS (corona treatment units,perforators) , κ.ά. που είναι πρότυπα αξιοπιστίας τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας στον τομέα τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Την αντιπροσώπευση των οίκων η εταιρία τις διατηρεί μέχρι σήμερα και οι σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου , κυρίως της εύκαμπτης συσκευασίας , χρησιμοποιούν πολλά από τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Οι πελάτες μας σήμερα κατέχουν ηγετική θέση στον κλάδο και η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για εμάς αποτελεί αυτό το γεγονός.

Η εταιρία παράλληλα ασχολήθηκε με την εισαγωγή , κυρίως δευτερογενών Α Υλών με σταθερές προδιαγραφές , εφάμιλλων των πρωτογενών-παρθένων υλικών, δίνοντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες.

Από το 1999 η εταιρία μετονομάστηκε σε ΚΑΡΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΕΒΕ και διεύρυνε τις δραστηριότητες της αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση του τσέχικου πετροχημικού εργοστασίου UNIPETROL RPA που παράγει Πολυαιθυλένιο PE και Πολυπροπυλένιο PP , καθώς και άλλες αντιπροσωπείες ξένων οίκων κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας πλαστικών , αλλά και ανακύκλωσης , όπως είναι ΑΜΟΤΕΚ (packaging machines), ΒΑΝΟ (shredders & recycling lines), SIKOPLAST GmbH (συστήματα ανακύκλωσης πλαστικών ), EXPERT Srl ( flexopgraphic printing), FILTEC (plastic materials industry system)

Από το 2008 η εταιρία παράγει σε ιδιόκτητο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών Πολυαιθυλενιο και Πολυπροπυλένιο ,σταθερών προδιαγραφών και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 , πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA HELLAS και για την παραγωγική διαδικασία ,αλλά και για τις δραστηριότητες της προμήθειας πρώτων υλών και μηχανημάτων.

 
SSL Certificates