Εισαγωγή  |  Εταιρεία  |  Πελάτες  |  Επικοινωνία                 
MHXANHMATA
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
MHXANHMATA ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
ΝΕΑ


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

  H  εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον κλάδο της βιομηχανίας πλαστικών και της ανακύκλωσης τους, προμηθεύοντας  την  βιομηχανία πλαστικών με ανακυκλωμένες πρώτες ύλες με προδιαγραφές  , αλλά και αξιοποιώντας  πλαστικά σκραπς  σε συνεργασία με την εταιρία  DALY PLASTICS b.v. (Ολλανδία) που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, είτε εξάγοντας τα προς ανακύκλωση κυρίως στην Ευρώπη, είτε ανακυκλώνοντας τα στη νέα μονάδα επεξεργασίας πλαστικών της εταιρίας μας στη Θήβα.

Τα πλαστικά που μας ενδιαφέρουν και μπορούμε να αξιοποιήσουμε είναι πολλά ,όπως PE , PP, PC, PET, ABS, κ.α., είτε είναι βιομηχανικά , είτε προέρχονται από την οικιακή κατανάλωση.

Επίσης αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά για την Ελλάδα ευρωπαικούς οίκους κατασκευής μηχανημάτων ανακύκλωσης  στερεών αποβλήτων, κυρίως πλαστικών  προς παραγωγή εμπορικά αξιοποιήσιμων πρώτων υλών ,  με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα τους .

 Σε συνεργασία με τους ξένους οίκους που αντιπροσωπεύουμε αναλαμβάνουμε μελέτες μικρής ή μεγάλης κλίμακας για ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις αξιοποίησης-ανακύκλωσης  απορριμάτων .

 Είμαστε σε θέση να συμβουλεύσουμε σωστά τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες  σε ότι αφορά την παραγωγική διαδικασία της ανακύκλωσης, αλλά και στην εμπορική διάθεση των παραγομένων προιόντων.

SSL Certificates